About

rotterlight-spullen-oranje

Profiel en idee

Na een teleurstellende periode in de Rotterdamse audiovisuele sector (opheffing Rotterdams Mediafonds en het daarop volgende verdwijnen van verhuur en post-productiebedrijven) is er weer sprake van optimisme. Mooie dingen maken. Ondernemen. Er zijn weer post-productie faciliteiten, een nieuwe bioscoop en veel camera-apparatuur te huur in de regio.

Nu ook pro-lighting equipment and crew. Uitvalsbasis: het centraal gelegen DS25 gebouw aan de Delftsestraat 25, Rotterdam. 

De ambitie van RotterLight is niet om te concurreren met (het aanbod van) Amsterdamse licht verhuurbedrijven maar om regionale makers van middelgrote corporates, documentaires en low-budget ficties net wat meer tools te geven zonder de hustle van het rondje Amsterdam. Kleinschalige verhuur, high-end lichtapparatuur en service. 

Klik hier voor het productenoverzicht, de prijslijst, de voorwaarden en neem contact op voor reserveringen of een offerte. Wij kunnen vaak ook een gaffer en lichtcrew leveren. Dit laatste in samenwerking met de Rotterdamse gaffer Otto Ligt.

RotterLight is een handelsnaam van Szutkowski AV (kvk nummer: 24433337). Een initiatief van Kuba Szutkowski in samenwerking met Otto Ligt.

Bekijk van te voren onze algemene leveringsvoorwaarden. Belangrijk om te weten: als huurder ben je aansprakelijk voor schade en diefstal. Zoals gebruikelijk is. 

film en tv lichtverhuur
Rotterdam